Mountainbiken is leuk, ga je mee?!

Je overweegt om te gaan mountainbiken, of misschien fiets je al jaren maar heb je er nog nooit over gedacht om lid te worden van een club. Waarom zou je ook lid worden? Fietsen kun je prima alleen.

Dat kan ook, maar beeld je eens in hoe leuk fietsen wordt als je het samen met gelijkgestemden kan doen! Want zo is het bij Team Rolfes; of je nu jong, oud, een absolute beginner, of een ervaren sporter bent, bij Team Rolfes ben je net zo welkom. Bovendien profiteer je van de clubuitjes, teamkleding en rijd je verzekerd!

We horen vaak ‘je zal wel heel goed moeten kunnen fietsen, ik ga eerst wel even voor mezelf fietsen voordat ik me aansluit bij een club’. Niet nodig! Van vaker en samen fietsen wordt het alleen maar makkelijker of mooier.

Voor al onze jeugdleden (juniors) geldt dat ze net begonnen met sportief fietsen toen ze bij Team Rolfes kwamen. Bij de volwassenen zit een grote groep recreatieve fietsers die fietst voor de gezelligheid; samen actief en gezond bezig zijn en genieten van de natuur. Of je nu een toertocht van 30 kilometer wilt uit fietsen, of jaarlijks in de Alpen fietst, gelijkgestemden zijn er altijd!